شیره انگور یا همان دوشاب (به تعبیراطبائ سنتی ) محصولی مقوی و بسیار لذیذ است و از پرطرافدار ترین شیره ها است و طعم شیرینی دارد و دارای مزاج گرم است وعمده خواص آن متوجه کسانی میشود که دارای مزاج سرد و یا از ضعف جسمی بدن برخوردارند
از جمله خواص شیره انگور که بسیار مورد اهمیت هست خون ساز بودن آن است و برایی کسانی که از بیماری کم خونی یا انمی رنج میبرند بسیار توصیه می شود حتما در وعده های غذایی خود حتما به طور مرتب مصرف کنند
شیره انگور با توجه داشتن مقدار زیادی انتی اکسیدان و کالری برای کسانی از دچار ضعف جسمی هستن و یا یا به تازگی عمل جراحی انجام دادن توصیه میشود و حتی به کسانی که به دنبال افزایش حجم بدن هستن به جای خوردن ترکیباتی پر ضرری مثل می توانند شیره انگور را با ارده مخلوط کنند به طور مرب بعد از تمرین مصرف کنند
شیره خاصییت پاکسازی دارد به این صورت که باعث افزایش خروح اوره و اسید های مضر بدن به همین سبب باعث پاکسازی معده و روده شود
شیره انگور با توجه به داشتن مقدار زیادی ویتامین های مفید که برای شادابییی و جوانی پوست فوقالعاده موثر است و هم می نوان با مالیدن ان به روی پوست لک ها و کک های روی پوست را از بین برد
یکی از خواص شیره انگور ضد التهابی و نرم کنندگی درناحیه حلق می کند به این صورت که مقداری از اندراب حل کنند و در ناحیه گلو غرر کنند
از جمله مهمترین این خواص ها به شمار می رود
شیره سفید مزه کرم های خوراکی را می دهد و از بهم زدن زیاد شیره عسلی بدست می اید و بسیار پر طرافدار است
ابتدا اب انگور ها گرفته و سپس به با نسبت معینی خاک سفید به ان اضافه کرده ومیگذاریم دربه خوبی حل شود این محلول را در دیگی ریخته و می گذاریم به مدت تقریبا ده تا دوازده ساعت روی شعله اتش تا به خوبی بجوشد و سپس محلولی جامدی که کف ان تانشین شد شیره انگور ماست که به رنگ قرمز تیره است و اگر به مدت چند ساعت ان به هم بزنیم شیره به رنگ کرم در میاید که به شیره سفید معروف است
از این که مقاله خواص شیره انگور را مطالعه فرموید بسیار سپاس گذاریم لطفا مقاله دیگر ما را که مربوط به نحوه پختن شیره انگور نیز را مطالعه بفرمایید